Drapets de papel

ANEM DE BATEIG III

Uns amics em van demanar si els hi podia fer el recordatori de bateig per la seva filla. Una de les condicions que em van posar era que sortís la foto d’ella. Després de pensar i pensar, vaig creure que les fotos a vegades no saps de què fer-ne, per la qual cosa es va convertir la foto en un punt de llibre triple; a més, no només una fotografia, n’hem posat tres per fer una seqüència de diferents èpoques de la menuda. Un cop fet i presentat es van voler afegir els típics confits… ho posarem aquí, ho posarem allà i finalment vam aprofitar el llaç per fixar la bosseta amb una mostra d’aquets. Aquí us deixo el resultat….

dolç, fi, elegant, senzill, tendre, modern, …    M’AGRADA MOLT!
(i si us agrada també a vosaltres, recomaneu-me!)
Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Cristina 1 junio, 2012 at 1:22 pm

  M’encantaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Ja saps, jo et recomano 😉

 • Reply Marta 1 junio, 2012 at 3:12 pm

  A mi també m’agrada moltíssim!! Aquest detall és tot un encert!!

 • Reply Laura 1 junio, 2012 at 5:18 pm

  M’agrada moltisssssim! Jo sempre et recomano, ja ho saps! Una abraçada!

 • Reply Anonymous 1 junio, 2012 at 5:54 pm

  No tinc paraules per tot el que fas, si una cosa és bonica l´altre la supera , però no deixant mai el gust fi i delicat
  Moltísimes felicitats

 • Reply Anna 2 junio, 2012 at 2:11 pm

  T’ha quedat molt maco!!! També m’encanta, i no pateixis que amb el bon gust que tens serem moltes les que et recomanarem.
  Una abraçada.

  Anna

 • Reply Olga Cabello 3 junio, 2012 at 9:01 am

  Hola, Ets molt cretiva i m’agrada molt el que fas. Et felicito. Un petonet.

  Olga

 • Reply Anonymous 3 junio, 2012 at 8:29 pm

  Helena, és preciós i ha tingut molt d’èxit! :-)
  Petons, Berta

 • Reply AikaMaku 6 junio, 2012 at 3:01 pm

  Fa poc que he descobert el teu blog, i m’encanta! tens molt bon gust, molta traça i molta creativitat. Enhorabona!

 • Leave a Reply